Conferințe științifice studențești

SESIUNEA NAȚIONALĂ DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE STUDENŢEŞTI, EDIŢIA A XXVIII-A, 11-22 martie 2024

La sesiune sunt invitați să participe studenţii ciclului I, licență și ciclului II, masterat din cadrul Universităţii de Stat din Moldova, precum și din alte instituţii de învăţământ superior din ţară şi de peste hotare. Comunicările științifice pot fi prezentate oral și prin postere, în limbile română, engleză, franceză sau rusă.

SESIUNEA NAŢIONALĂ CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ
DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE STUDENŢEŞTI, EDIŢIA A XXVI-A
UNIVERSITATEA DE STAT DIN MOLDOVA
FACULTĂŢILE USM,
OFICIUL MANAGEMENTUL ACTIVITĂŢII DE CERCETARE ŞI PROTECŢIA ELABORĂRILOR ŞTIINŢIFICE,
SECȚIA RELAȚII INTERNAȚIONALE
organizează în perioada 1 februarie – 1 martie 2022,
SESIUNEA NAŢIONALĂ CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ
DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE STUDENŢEŞTI, EDIŢIA A XXVI-A
Invităm toţi studenţii şi masteranzii din cadrul Universităţii de Stat din Moldova, cât şi masteranzii din alte instituţii de învăţământ superior din ţară şi de peste hotare, să participe cu comunicări în cadrul atelierelor Sesiunii:

  • Științe ale naturii și exacte: Biologie şi Pedologie; Materiale avansate în chimie și biofarmaceutică; Chimie industrială și ecologică; Fizică şi inginerie; Matematică şi informatică.
  • Științe umanistice: Istorie; Filosofie și Antropologie; Limbi străine; Limba și literatura română;
  • Științe juridice și economice: Drept procedural; Drept penal; Drept public; Drept internațional și european; Drept privat; Ştiinţe economice,
  • Științe sociale: Comunicare și teoria informării; Teoria și practica jurnalismului; Psihologie; Ştiinţe ale Educaţiei; Sociologie și Asistenţă Socială; Relații Internaționale; Ştiinţe Politice și Administrative.

Detalii la link-ul: https://cercetare.usm.md/?page_id=1843

Rezultatele Sesiunii Nationale de Comunicari Stiintifice studentesti, editia a XXIII-a

Felicităm premianții

Sesiunea Nationala de comunicari stiintifice studentesti, editia XXIII

Facultatea de Istorie și Filosofie aduce la cunoștința dumneavoastră că aplicările pentru Sesiunea Națională de Comunicări Științifice, ediția a XXIII-a sunt deschise.

○ Prima etapă a Sesiunii se va desfășura pe data de 28 februarie curent. La aceasta pot participa DOAR STUDENȚII CICLULUI I (LICENȚĂ). Formularul de aplicare îl găsiți urmând link-ul: https://goo.gl/forms/hT4jMgJyPyCZ7Ait2

❗ Termenul limită de aplicare: 22 FEBRUARIE

Etapa a II-a a Sesiunii își va desfășura lucrările între 11 și 13 aprilie, curent. Aici vor participa CÂȘTIGĂTORII ETAPEI I, MASTERANZII ȘI INVITAȚI DE LA ALTE INSTITUȚII SUPERIOARE DE ÎNVĂȚĂMÂNT.

Masteranzii Facultății de Istorie și Filosofie se pot înscrie accesând: https://goo.gl/forms/WP5PbzSfkK8amHEZ2

Sursa: istorie.usm.md